Obs! Denne stilling er ikke aktiv!

Denne stilling kan ikke søges på nuværende tidspunkt. Enten fordi den endnu ikke er aktiveret eller fordi ansøgningsfristen er overskredet.

Lagkagehuset søger en selvstændig og ansvarsbevidst bager til et mindre bageri i Kolding

Som bager i Lagkagehuset er du en del af en arbejdsplads, som har sine rødder tilbage i 2008, hvor de to bagere, Ole Kristoffersen og Steen Skallebæk, slog sig sammen, under det der i dag er Lagkagehuset. Målet er at give danskerne kvalitetsprodukter, som er bagt med kærlighed og forankret i stolte, danske bage traditioner. Vi har et stærkt koncept kendetegnet ved godt håndværk, det friskbagte brød og den unikke smagsoplevelse. Vi har brug for dygtige bagere til at skabe disse unikke produkter og smagsoplevelser, så vi kan drive succesen videre. 

For at arbejde hos os skal du:

  • Være faglært bager
  • Være god til at kommunikere og have interesseret i at skabe gode arbejdsrelationer 
  • Være fagligt dygtig
  • Være mødestabil
  • Være ansvarlig og god til at arbejde selvstændigt
  • Være god til at bevare et overblik og håndtere en til tider hektisk hverdag
  • Være fuld af gå-på-mod og initiativ

Den største og vigtigste opgave er at skabe en velfungerende hverdag sammen med butikspersonalet og få dagligdagen til at funger helt optimalt. Der vil være et tæt samarbejde med butikschefen.

De produkter, som du primært bager er herdbrød, forskellige morgenboller og kager. Vi har høje forventninger og stiller krav til, at det vi producer er af højeste kvalitet, men det betyder til gengæld også at rammerne i bageriet er i orden. Din hverdag kommer også til at gå med opretholdelse af god hygiejne i bageriet og varebestilling hertil. Arbejdstiderne vil typisk være fra kl. 03:00 - 10:30.

Hos os får du et stabilt job med udviklingsmuligheder. Lagkagehuset er i vækst og udvider hele tiden såvel i Danmark som i udlandet, derfor er der gode karrieremuligheder på tværs af organisationen. Vi har hjertet på det rette sted, og vi tror på, at du kan nå hvorhen du drømmer om, hvis du er dygtig til det, du laver, og ikke mindst arbejder hårdt.

Sidst, men bestemt ikke mindst, har vi et rigtig godt sammenhold i hele Lagkagehuset. Vi er sammen om at værne om kvaliteten og om at have en holdning til, at det vi laver og gør skal give vores kunder en kompromisløs oplevelse. 

Vi kan tilbyde 37 timer om ugen og fri hver anden weekend.

Lyder det, som noget for dig?

Ved spørgsmål kontakt Jonas Elkjær Lavrsen, som er distriktsbagermester på telefon 81409433 eller mail jel@lagkagehuset.dk 

Arbejdssted

Kolding

Stillingstype

Bager

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt

Startdato

Hurtigst muligt

Oprettet

28.08.2019

Vil du holdes opdateret med nye ledige stillinger? Med en jobagent får du automatisk tilsendt relevante jobannoncer.

Opret Jobagent

Kontaktperson

Jonas Elkjær Lavrsen

Bagerchef

Telefon 81409433 / jel@lagkagehuset.dk

Virksomhedsbeskrivelse

”To succeser - Ét Lagkagehus”

I 2008 skabte Ole Kristoffersen og Steen Skallebæk i fællesskab Lagkagehuset, som vi kender det i dag.

De havde hver især drevet succesfulde bagerforretninger i mere end 15 år – Ole i København og Steen i Haderslev. De to mødtes omkring en fælles passion for at udbrede bedre bagværk til danskerne. Siden er mange nye Lagkagehuse kommet til, men den kompromisløse oplevelse er stadig omdrejningspunktet. Vi har i dag et stærkt koncept, som udover det gode brød, unikke smagsoplevelser, flotte indbydende butikker, er kendetegnet ved vores smilende, hjælpsomme og dygtige medarbejdere.

Lagkagehuset er den lokale bager – lige meget hvor i landet vi ligger. Vi tilpasser os den efterspørgsel og de traditioner, som er i de enkelte landsdele. Vores signaturprodukter kan selvfølgelig findes i alle vores butikker.

Vi vokser stadig med hastige skridt – ikke kun i Danmark med også i udlandet, og derfor har vi hele tiden brug for nye dygtige kollegaer til at hjælpe os med at drive succesen videre