Obs! Denne stilling er ikke aktiv!

Denne stilling kan ikke søges på nuværende tidspunkt. Enten fordi den endnu ikke er aktiveret eller fordi ansøgningsfristen er overskredet.

Sandwichansvarlig - Aabenraa

Vi søger en dygtig sandwichansvarlig til vores butik i Aabenraa.

Som medarbejder i Lagkagehuset er du en del af en arbejdsplads, som har sine rødder tilbage i 2008, hvor de to bagere, Ole Kristoffersen og Steen Skallebæk, slog sig sammen, under det der i dag er Lagkagehuset. Målet er at give danskerne kvalitetsprodukter, som er bagt med kærlighed og forankret i stolte, danske bage traditioner. Vi har et stærkt koncept kendetegnet ved godt håndværk, det friskbagte brød og den unikke smagsoplevelse. Vi har brug for dygtige medarbejdere til at skabe disse unikke produkter og smagsoplevelser, så vi kan drive succesen videre. Den primære opgave i denne stilling vil ligge på produktionen af sandwich og optimering af arbejdsopgaver herom. Det vil blive en del af din hverdag at bestille varer til sandwichafdelingen og sørge for de daglige rengørings opgaver. Servicering af vores gæster i form af ekspeditioner er også en stor del af din hverdag.

En stor og vigtig opgave er også at skabe en velfungerende hverdag, og sammen med de øvrige personale og få dagligdagen til at fungere helt optimalt. Der vil være et tæt samarbejde med Butikschefen. 

For at blive sandwichansvarlig hos os, skal du:

  • Være servicemindet
  • Være godt til at prioritere og handle i et travlt miljø
  • Være arbejdsom og struktureret
  • Være god til at kommunikere og have interesse i at skabe gode arbejdsrelationer 
  • Være ansvarlig og god til at arbejde selvstændigt
  • Være god til at bevare et overblik og håndtere en til tider hektisk hverdag
  • Være fuld af gå-på-mod og initiativ

Hos os får du et stabilt job med udviklingsmuligheder. Lagkagehuset er i vækst og udvider hele tiden såvel i Danmark som i udlandet, derfor er der gode karrieremuligheder på tværs af organisationen. Vi har hjertet på det rette sted, og vi tror på, at du kan nå hvorhen du drømmer om, hvis du er dygtig til det, du laver, og ikke mindst arbejder hårdt.

Sidst, men bestemt ikke mindst, har vi et rigtig godt sammenhold i hele Lagkagehuset. Vi er sammen om at værne om kvaliteten og om at have en holdning til, at det vi laver og gør skal give vores kunder en kompromisløs oplevelse.

Vi kan tilbyde 30 timer om ugen og fri hver anden weekend.

Lyder det, som noget for dig?

Arbejdssted

H P Hanssens Gade 25, 6200 Aabenraa

Stillingstype

Sandwichansvarlig

Ansøgningsfrist

Løbende

Startdato

Hurtigst muligt

Oprettet

07.10.2019

Vil du holdes opdateret med nye ledige stillinger? Med en jobagent får du automatisk tilsendt relevante jobannoncer.

Opret Jobagent

Kontaktperson

Sisse Thomsen

Træningschef

sbt@lagkagehuset.dk

Virksomhedsbeskrivelse

”To succeser - Ét Lagkagehus”

I 2008 skabte Ole Kristoffersen og Steen Skallebæk i fællesskab Lagkagehuset, som vi kender det i dag.

De havde hver især drevet succesfulde bagerforretninger i mere end 15 år – Ole i København og Steen i Haderslev. De to mødtes omkring en fælles passion for at udbrede bedre bagværk til danskerne. Siden er mange nye Lagkagehuse kommet til, men den kompromisløse oplevelse er stadig omdrejningspunktet. Vi har i dag et stærkt koncept, som udover det gode brød, unikke smagsoplevelser, flotte indbydende butikker, er kendetegnet ved vores smilende, hjælpsomme og dygtige medarbejdere.

Lagkagehuset er den lokale bager – lige meget hvor i landet vi ligger. Vi tilpasser os den efterspørgsel og de traditioner, som er i de enkelte landsdele. Vores signaturprodukter kan selvfølgelig findes i alle vores butikker.

Vi vokser stadig med hastige skridt – ikke kun i Danmark med også i udlandet, og derfor har vi hele tiden brug for nye dygtige kollegaer til at hjælpe os med at drive succesen videre