Bager søges til Lagkagehuset i Aabenraa

Vi søger en bager til vores traditionsrige bageri i Aabenraa //

Hvad kendetegner os?
Vi er et bageri, der producerer et stort og lækkert sortiment af bagværk til vores butik i Aabenraa - og en række salgssteder i Sønderjylland.

De primære opgaver bliver fremstilling af hele Lagkagehusets sortiment af brød og en lang række øvrige produkter. Dette sker i tæt samarbejde med et fagligt kompetent hold i et passioneret, fagligt og socialt miljø.

Som bager i Lagkagehuset er du en del af en arbejdsplads, som har sine rødder tilbage i 2008, hvor de to bagere, Ole Kristoffersen og Steen Skallebæk, slog sig sammen, under det der i dag er Lagkagehuset. Forinden havde Steen Skallebæk gennem en årrække drevet et tranditionsrigt bageri med rødder i Sønderjylland. 

Målet er at give danskerne kvalitetsprodukter, som er bagt med kærlighed og forankret i stolte, danske bage traditioner. Vi har et stærkt koncept kendetegnet ved godt håndværk, det friskbagte brød og den unikke smagsoplevelse.

For at komme i betragtning til dette job, lægger vi vægt på at du:

  • Har praktisk erfaring med bagerhåndværket. Meget gerne dejføring.
  • Har høje kvalitetsstandarder
  • Er mødestabil
  • Er ansvarlig og god til at arbejde selvstændigt
  • Er god til at bevare dit overblik og håndtere en til tider hektisk hverdag

Vi har høje forventninger og stiller krav til, at det vi producer er af højeste kvalitet, men det betyder til gengæld også at rammerne i bageriet er i orden.

Hvad kan vi tilbyde
Hos os får du et stabilt job med udviklingsmuligheder. Lagkagehuset er i vækst og udvider hele tiden såvel i Danmark som i udlandet, derfor er der gode karrieremuligheder på tværs af organisationen. Vi har hjertet på det rette sted, og vi tror på, at du kan nå hvorhen du drømmer om, hvis du er dygtig til det, du laver, og ikke mindst arbejder hårdt.

Sidst, men bestemt ikke mindst, har vi et rigtig godt sammenhold i afdelingen i Aabenraa - og i hele Lagkagehuset. Vi er sammen om at værne om kvaliteten og om at have en holdning til, at det vi laver og gør skal give vores kunder en kompromisløs oplevelse.


Lidt praktisk information
Vi kan tilbyde 37 timer om ugen, en ugentlig fridag og fri hver anden weekend.
Du arbejder primært om natten.
Løn efter kvalifikationer.

Lyder det, som noget for dig? - Send os din ansøgning hurtigst muligt.

Du er meget velkommen til at kontakte bagermester, Kasper Dunvald, på kad@lagkagehuset.dk hvis du har spørgsmål til rollen - eller til Lagkagehuset som arbejdsplads.

VIGTIGT inden du ansøger
Vi vil anbefale, at du tager et kig på denne side, hvor vi har samlet en række oplysninger, der forbereder dig bedst muligt på at sende din ansøgning!

Arbejdssted

H P Hanssens Gade 25, 6200 Aabenraa

Stillingstype

Bager

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt

Startdato

Hurtigst muligt

Oprettet

17.10.2019

Ansøg

Vil du holdes opdateret med nye ledige stillinger? Med en jobagent får du automatisk tilsendt relevante jobannoncer.

Opret Jobagent

Kontaktperson

Kasper Dunvald

Bagermester

kad@lagkagehuset.dk

Virksomhedsbeskrivelse

”To succeser - Ét Lagkagehus”

I 2008 skabte Ole Kristoffersen og Steen Skallebæk i fællesskab Lagkagehuset, som vi kender det i dag.

De havde hver især drevet succesfulde bagerforretninger i mere end 15 år – Ole i København og Steen i Haderslev. De to mødtes omkring en fælles passion for at udbrede bedre bagværk til danskerne. Siden er mange nye Lagkagehuse kommet til, men den kompromisløse oplevelse er stadig omdrejningspunktet. Vi har i dag et stærkt koncept, som udover det gode brød, unikke smagsoplevelser, flotte indbydende butikker, er kendetegnet ved vores smilende, hjælpsomme og dygtige medarbejdere.

Lagkagehuset er den lokale bager – lige meget hvor i landet vi ligger. Vi tilpasser os den efterspørgsel og de traditioner, som er i de enkelte landsdele. Vores signaturprodukter kan selvfølgelig findes i alle vores butikker.

Vi vokser stadig med hastige skridt – ikke kun i Danmark med også i udlandet, og derfor har vi hele tiden brug for nye dygtige kollegaer til at hjælpe os med at drive succesen videre