Uopfordret ansøgning til Lagkagehusets Kandidatbank

Kære Kandidat,

Velkommen til Lagkagehusets Kandidatbank. Kandidatbanken er en platform for dig, som er en unik kandidat, og som søger nye og spændende jobudfordringer.

Når Lagkagehuset leder efter nye kandidater, vil vi altid starte med at udføre search i vores egen kandidatbank. Det betyder, at du som kandidat har en enestående chance for at blive kontaktet i forbindelse med et nyt og spændende job. Samtidig vil du løbende få informationer omkring Lagkagehusets værdier.

Du kan til hver en tid melde dig ud af Kandidatbanken, hvis du ønsker det. 

Hvis du har interesse i at blive optaget i vores Kandidatbank, så bør du trykke ansøg og følge hele ansøgningsflowet. 

Arbejdssted

Flere steder i landet,

Stillingstype

Kandidatbank

Ansøgningsfrist

Løbende

Startdato

Løbende

Oprettet

26.07.2017

Ansøg

Vil du holdes opdateret med nye ledige stillinger? Med en jobagent får du automatisk tilsendt relevante jobannoncer.

Opret Jobagent

Kontaktperson

Sissel Lyst Knudsen

Rekrutteringsmedarbejder

slk@lagkagehuset.dk

Virksomhedsbeskrivelse

I Lagkagehuset har vi en klar vision: Vi vil være et bedre bageri for alle!

Lagkagehusets rødder og værdier daterer tilbage til 1991, hvor Ole Kristoffersen åbnede et bageri på Christianshavn og Steen skallebæk åbnede et bageri i Haderslev. I 2008 slog de to bagervenner sig sammen, hvor de med et fælles ønske om at revolutionere danskernes brødoplevelse stiftede Lagkagehuset, som vi kender det i dag.

Efter at Lagkagehuset i 2017 blev solgt til nye stærke og ambitiøse ejere, efterlever vi stadig dedikeret vores stifteres holdning: Hvis noget er værd at gøre, så er det værd at gøre med liv og sjæl. Det betyder, at vi med de bedste råvarer og dygtigste medarbejdere altid gør vores ypperste for at være et højdepunkt i både vores gæsters og kollegaers hverdag.

Vores passionerede bagere og konditorer leverer hver dag rustikke og raffinerede kvalitetsprodukter til vores bagerier i hele landet – og udlandet. Uanset om man besøger os i New York, London, Haderslev eller København vil man mærke, at vi i hele organisationen har hjertet med i alt, hvad vi gør. Med respekt for vores rødder og ved at følge Ole og Steens mentalitet, gør vi hver dag vores bedste for at være et bedre bageri for alle!