Uopfordret ansøgning til salgsmedarbejder

Vil du have muligheden for at blive en del af et kompetent salgsteam, hvor sammenhold og den gode gæsteoplevelse er i fokus? 

Lagkagehusets kandidatbank er en uopfordret ansøgningsportal for dig, som søger nye og spændende karriereudfordringer. Når Lagkagehuset leder efter nye kollegaer, vil vi altid starte med at screene i vores kandidatbank. Det betyder, at du som kandidat har en enestående mulighed for at blive kontaktet i forbindelse med et nyt og spændende job. Samtidig vil du løbende få informationer omkring Lagkagehusets værdier og kultur.

Inden du ansøger vil vi anbefale, at du tager et kig på denne side.
Her har vi samlet en række oplysninger, der kan forberede dig på at sende din ansøgning til os. Siden vil også give et endnu dybere indblik i os som virksomhed, vores karrierevej og mulighederne i Lagkagehuset.


Lagkagehusets vision og kultur
Vores vision er at blive et bedre bageri for alle!

Vi ønsker at give vores gæster rustikt og raffineret bagværk, der er bagt og serveret med hjertet og forankret i stolte danske håndværkstraditioner. Vi har et stærkt koncept kendetegnet ved at have hjertet med i alt, hvad vi gør, lige fra unikke smage og teksturer til mindeværdige gæsteoplevelser.

I Lagkagehuset vægter vi hverdagsglæde utroligt højt. Vi ønsker at være et lille højdepunkt i vores kollegaer og gæsters hverdag. Dét lige fra stemningen man møder, når man træder ind ad døren, til de lækkerier man skal hjem og nyde med sine kære. Vores passionerede bagere leverer kvalitetsbagværk, mens vores betænksomme og dedikerede salgsmedarbejdere yder den ekstra service og nærvær, som får gæsterne til at føle sig set og hjemme i vores bageri.

Hvad kan Lagkagehuset tilbyde
Hos os får du et alsidigt job med fagligt dygtige kollegaer og spændende individuelle udviklingsmuligheder. Lagkagehuset er i vækst og udvider hele tiden såvel i Danmark som i udlandet, hvilket skaber gode karrieremuligheder på tværs af organisationen.

Som en del af salgsteamet i Lagkagehuset, vil man opleve kollegaer med fantastisk udstråling og energi. I hverdagen vil der være fokus på den unikke gæsteoplevelse og det stærke sammenhold i bageriet.
Vores medarbejdere er omstillingsparate og klar til at sprede smil og glæde blandt vores morgenfriske gæster.
Vi har en oprigtig interesse i hele tiden at udfordre og løfte hinanden på tværs af faglige kompetencer og afdelinger. Vi tror nemlig på, at du med dedikation, passion og hårdt arbejde, kan nå hvorhen du drømmer om.

Ansøgningsprocessen
Vi bestræber os på at behandle din ansøgning så hurtigt som muligt! Du vil første gang høre fra os, senest 5 hverdage efter du har uploadet din ansøgning.
Fra du har registreret dig i kandidatbanken, vil vi som udgangspunkt beholde din ansøgning i 6 måneder. Du kan til hver en tid melde dig ud af kandidatbanken, hvis dette ønskes.
Her kan du kontakte os på rekruttering@lagkagehuset.dk
Har du spørgsmål til processen eller andet, er du velkommen til at række ud til vores rekrutteringsteam.

Arbejdssted

Flere steder i landet,

Stillingstype

Kandidatbank

Ansøgningsfrist

Løbende

Startdato

Løbende

Oprettet

26.07.2017

Ansøg

Vil du holdes opdateret med nye ledige stillinger? Med en jobagent får du automatisk tilsendt relevante jobannoncer.

Opret Jobagent

Kontaktperson

Sissel Lyst Knudsen

Rekrutteringsmedarbejder

slk@lagkagehuset.dk

Virksomhedsbeskrivelse

I Lagkagehuset har vi en klar vision: Vi vil være et bedre bageri for alle!

Lagkagehusets rødder og værdier daterer tilbage til 1991, hvor Ole Kristoffersen åbnede et bageri på Christianshavn og Steen skallebæk åbnede et bageri i Haderslev. I 2008 slog de to bagervenner sig sammen, hvor de med et fælles ønske om at revolutionere danskernes brødoplevelse stiftede Lagkagehuset, som vi kender det i dag.

Efter at Lagkagehuset i 2017 blev solgt til nye stærke og ambitiøse ejere, efterlever vi stadig dedikeret vores stifteres holdning: Hvis noget er værd at gøre, så er det værd at gøre med liv og sjæl. Det betyder, at vi med de bedste råvarer og dygtigste medarbejdere altid gør vores ypperste for at være et højdepunkt i både vores gæsters og kollegaers hverdag.

Vores passionerede bagere og konditorer leverer hver dag rustikke og raffinerede kvalitetsprodukter til vores bagerier i hele landet – og udlandet. Uanset om man besøger os i New York, London, Haderslev eller København vil man mærke, at vi i hele organisationen har hjertet med i alt, hvad vi gør. Med respekt for vores rødder og ved at følge Ole og Steens mentalitet, gør vi hver dag vores bedste for at være et bedre bageri for alle!