Uopfordret ansøgning til salgsmedarbejder

Lagkagehusets kandidatbank er en uopfordret ansøgningsportal for dig, som søger nye og spændende karriereudfordringer. Når Lagkagehuset leder efter nye kollegaer, vil vi altid starte med at screene i vores kandidatbank. Det betyder, at du som kandidat har en enestående mulighed for at blive kontaktet i forbindelse med et nyt og spændende job. 

Velkommen i Lagkagehuset

For os, er et bageri et sted, hvor magi skabes. Det er her vores passion for den gode smagsoplevelse bliver udfoldet, og hvor det ordinære bliver ekstraordinært. Det handler egentlig mest om de mere end 3000 medarbejdere, der arbejder i Lagkagehuset og som hver dag gør det lille ekstra, som skaber glæde hos kollegerne og vores gæster. Vi giver os selv 100% i alt, hvad vi foretager os, og vi mener, at hvis noget er værd at gøre, er det værd at gøre med liv og sjæl. Vi er danske i hjertet, men hylder mangfoldighed og vores kollegers forskellighed. Og så mener vi i øvrigt, at vi kommer før mig, og at livet er for kort til kedeligt brød og kedelige arbejdsdage. 

Ansøgningsprocessen
Vi bestræber os på at behandle din ansøgning så hurtigt som muligt! 
Fra du har registreret dig i kandidatbanken, vil vi som udgangspunkt beholde din ansøgning i 3 måneder. Du kan til hver en tid melde dig ud af kandidatbanken, hvis dette ønskes.
Her kan du kontakte os på rekruttering@lagkagehuset.dk
Har du spørgsmål til processen eller andet, er du velkommen til at række ud til vores rekrutteringsteam.Arbejdssted

Flere steder i landet,

Stillingstype

Kandidatbank

Ansøgningsfrist

Løbende

Startdato

Løbende

Oprettet

26.07.2017

Ansøg

Vil du holdes opdateret med nye ledige stillinger? Med en jobagent får du automatisk tilsendt relevante jobannoncer.

Opret Jobagent

Kontaktperson

Sofie Dalsgaard

sda@lagkagehuset.dk

Virksomhedsbeskrivelse

I Lagkagehuset har vi en klar vision: Vi vil være et bedre bageri for alle!

Lagkagehusets rødder og værdier daterer tilbage til 1991, hvor Ole Kristoffersen åbnede et bageri på Christianshavn og Steen skallebæk åbnede et bageri i Haderslev. I 2008 slog de to bagervenner sig sammen, hvor de med et fælles ønske om at revolutionere danskernes brødoplevelse stiftede Lagkagehuset, som vi kender det i dag.

Efter at Lagkagehuset i 2017 blev solgt til nye stærke og ambitiøse ejere, efterlever vi stadig dedikeret vores stifteres holdning: Hvis noget er værd at gøre, så er det værd at gøre med liv og sjæl. Det betyder, at vi med de bedste råvarer og dygtigste medarbejdere altid gør vores ypperste for at være et højdepunkt i både vores gæsters og kollegaers hverdag.

Vores passionerede bagere og konditorer leverer hver dag rustikke og raffinerede kvalitetsprodukter til vores bagerier i hele landet – og udlandet. Uanset om man besøger os i New York, London, Haderslev eller København vil man mærke, at vi i hele organisationen har hjertet med i alt, hvad vi gør. Med respekt for vores rødder og ved at følge Ole og Steens mentalitet, gør vi hver dag vores bedste for at være et bedre bageri for alle!