Ansøgning til Lagkagehusets Kandidatbank

Kære Kandidat,

Velkommen til Lagkagehusets Kandidatbank. Kandidatbanken er en platform for dig, som er en unik kandidat, og som søger nye og spændende jobudfordringer.

Når Lagkagehuset leder efter nye kandidater, vil vi altid starte med at udføre search i vores egen kandidatbank. Det betyder, at du som kandidat har en enestående chance for at blive kontaktet i forbindelse med et nyt og spændende job. Samtidig vil du løbende få informationer omkring Lagkagehusets værdier.

Du kan til hver en tid melde dig ud af Kandidatbanken, hvis du ønsker det. 

Hvis du har interesse i at blive optaget i vores Kandidatbank, så bør du trykke ansøg og følge hele ansøgningsflowet. 

Arbejdssted

Flere steder i landet,

Stillingstype

Kandidatbank

Ansøgningsfrist

Løbende

Startdato

Løbende

Oprettet

26.07.2017

Ansøg

Vil du holdes opdateret med nye ledige stillinger? Med en jobagent får du automatisk tilsendt relevante jobannoncer.

Opret Jobagent

Virksomhedsbeskrivelse

”To succeser - Ét Lagkagehus”

I 2008 skabte Ole Kristoffersen og Steen Skallebæk i fællesskab Lagkagehuset, som vi kender det i dag.

De havde hver især drevet succesfulde bagerforretninger i mere end 15 år – Ole i København og Steen i Haderslev. De to mødtes omkring en fælles passion for at udbrede bedre bagværk til danskerne. Siden er mange nye Lagkagehuse kommet til, men den kompromisløse oplevelse er stadig omdrejningspunktet. Vi har i dag et stærkt koncept, som udover det gode brød, unikke smagsoplevelser, flotte indbydende butikker, er kendetegnet ved vores smilende, hjælpsomme og dygtige medarbejdere.

Lagkagehuset er den lokale bager – lige meget hvor i landet vi ligger. Vi tilpasser os den efterspørgsel og de traditioner, som er i de enkelte landsdele. Vores signaturprodukter kan selvfølgelig findes i alle vores butikker.

Vi vokser stadig med hastige skridt – ikke kun i Danmark men også i udlandet, og derfor har vi hele tiden brug for nye dygtige kollegaer til at hjælpe os med at drive succesen videre.