Faglært bager

Er du stolt af dit håndværk og ønsker du at skabe unikke smagsoplevelser? 

Vi søger en passioneret bager, der sammen med vores dedikerede bagerteam står klar til at levere kvalitetsbagværk til vores forventningsfulde og loyale gæster gæster. 

Inden du ansøger vil vi anbefale, at du tager et kig på denne side. Her har vi samlet en række oplysninger, der kan forberede dig på at sende din ansøgning til os. Siden vil også give et endnu dybere indblik i os som virksomhed, vores karrierrevej og mulighederne i Lagkagehuset.

Lagkagehusets vision og kultur
Vores vision er at blive et bedre bageri for alle!
Vi ønsker at give vores gæster rustikt og raffineret bagværk, der er bagt med hjertet og forankret i stolte danske håndværkstraditioner. Vi har et stærkt koncept kendetegnet ved at have hjertet med i alt, hvad vi gør, lige fra unikke smage og teksturer til mindeværdige gæsteoplevelser.

I Lagkagehuset vægter vi hverdagsglæde utroligt højt. Vi ønsker at være et lille højdepunkt i vores kollegaer og gæsters hverdag. Dét lige fra stemningen man møder, når man træder ind ad døren, til de lækkerier man skal hjem og nyde med sine kære. Vi har et dygtigt salgsteam, der sikrer, at Lagkagehusets kunder får den bedste serviceoplevelse i vores butikker, mens du som bager har ansvaret for, at smagsoplevelsen er i top. Vores passionerede bagerteam har en helt afgørende rolle i Lagkagehuset. De leverer hver dag bagværk af højeste kvalitet, der får vores gæster til at vælge os som deres foretrukne, lokale bageri.

Info om arbejdet
Som bager hos os, vil dine primære arbejdsopgaver være at fremstille vores sortiment af brød og wienerbrød, samt en lang række øvrige produkter. Dette sker i tæt samarbejde med et fagligt kompetent hold i et passioneret, professionelt og socialt miljø.

Du lærer Lagkagehusets teknikker og koncepter at kende gennem praktisk træning og bidrager samtidig med din egen faglige ballast. Sammen med dine kolleger sørger du for, at I har en arbejdsplads med faglighed, socialt samvær og betænksomhed, hvor I er fælles om at levere den smukke enkelthed i dansk bagestil med særligt fokus på kvalitet.

I denne stilling kan vi tilbyde 37 timer om ugen, en ugentlig fridag og fri hver anden weekend.
Mødetiden vil typisk ligge mellem 02.30-06.00. 
Løn er efter kvalifikationer.

Hvad kan Lagkagehuset tilbyde
Hos os får du et alsidigt job med fagligt dygtige kollegaer og spændende individuelle udviklingsmuligheder. Lagkagehuset er i vækst og udvider eksponentielt - i Danmark såvel som i udlandet. Dette er med til at skabe gode karrieremuligheder på tværs af organisationen.

Vi tror på, at du med dedikation, passion og hårdt arbejde, kan nå hvorhen du drømmer om, og vi har en oprigtig interesse i hele tiden at udfordre og løfte hinanden på tværs af faglige kompetencer og afdelinger. Dette skaber et unikt og stærkt sammenhold både i den lokale afdeling i Silkeborg - og i Lagkagehuset generelt. Vi står sammen om at værne om den gode kvalitet og om holdningen til, at det vi laver og gør skal give vores gæster en kompromisløs oplevelse.

Du kan blive vores nye bager i Silkeborg, hvis du er:

 • - Uddannet bager eller har praktisk erfaring med bagerhåndværket
 • - Kvalitetsbevidst og har høje standarder til dit bagværk
 • - Ansvarlig og god til at arbejde selvstændigt
 • - Er en teamplayer og vægter godt samarbejde og gode kollegaer højt
 • - God til at bevare overblik og håndtere en til tider hektisk hverdag
 • - Mødestabil

Vi tilbyder:

 • Ordnede arbejdsforhold i et moderne bageri 
 • Du bliver en del af et fællesskab, hvor du får mulighed for at bringe dine erfaringer og kompetencer i spil
 • Gode udviklings- og karrieremuligheder i en stor organisation
 • Løn efter kvalifikationer med pensionsordning
 • Medarbejder goder

Ansøgningsprocessen
Vi bestræber os på at behandle din ansøgning så hurtigt som muligt! Du vil første gang høre fra os, senest 5 hverdage efter du har uploadet din ansøgning.
Senest 14 dage efter ansøgningsfristen kan du forvente at få en tilbagemelding på, om vi i denne omgang har valgt at gå videre med lige netop dig.

Arbejdssted

Nørrevænget 34, 8600 Silkeborg

Stillingstype

Bager

Ansøgningsfrist

25.11.2021

Startdato

Hurtigst muligt

Oprettet

16.09.2021

Ansøg

Vil du holdes opdateret med nye ledige stillinger? Med en jobagent får du automatisk tilsendt relevante jobannoncer.

Opret Jobagent

Kontaktperson

Henrik Rask

Telefon 2147483647 / hwr@lagkagehuset.dk

Virksomhedsbeskrivelse

I Lagkagehuset har vi en klar vision: Vi vil være et bedre bageri for alle!


Lagkagehusets rødder og værdier daterer tilbage til 1991, hvor Ole Kristoffersen åbnede et bageri på Christianshavn og Steen skallebæk åbnede et bageri i Haderslev. I 2008 slog de to bagervenner sig sammen, hvor de med et fælles ønske om at revolutionere danskernes brødoplevelse stiftede Lagkagehuset, som vi kender det i dag.

Efter at Lagkagehuset i 2017 blev solgt til nye stærke og ambitiøse ejere, efterlever vi stadig dedikeret vores stifteres holdning: Hvis noget er værd at gøre, så er det værd at gøre med liv og sjæl. Det betyder, at vi med de bedste råvarer og dygtigste medarbejdere altid gør vores ypperste for at være et højdepunkt i både vores gæsters og kollegaers hverdag.

Vores passionerede bagere og konditorer leverer hver dag rustikke og raffinerede kvalitetsprodukter til vores bagerier i hele landet – og udlandet. Uanset om man besøger os i New York, London, Haderslev eller København vil man mærke, at vi i hele organisationen har hjertet med i alt, hvad vi gør. Med respekt for vores rødder og ved at følge Ole og Steens mentalitet, gør vi hver dag vores bedste for at være et bedre bageri for alle!