Obs! Denne stilling er ikke aktiv!

Denne stilling kan ikke søges på nuværende tidspunkt. Enten fordi den endnu ikke er aktiveret eller fordi ansøgningsfristen er overskredet.

Dejfører

Gode og dygtige kollegaer haves. Stolt bager søges til stærkt fællesskab. Bliv dejfører i Lagkagehuset.

Lær mere om din kommende arbejdsplads i videoen her:

Det får du:

 • En arbejdsplads med et højt fagligt niveau og ordnede forhold
 • Et alsidigt job
 • Gode udviklingsmuligheder i en stor organisation
 • Løn efter kvalifikationer med pensionsordning

Dine arbejdsopgaver:

De primære opgaver bliver fremstilling af dej, ''fodre'' borde med dej samt lave iblødsætninger til dagen efter. Du skal forvente at opslåning af dej samt bordarbejde også er en del af jobbet - hverdagen og arbejdet sker i tæt samarbejde med et fagligt kompetent hold i et passioneret og socialt miljø.

Vi har et dygtigt salgsteam, der sikrer, at Lagkagehusets gæster får den bedste serviceoplevelse i vores butikker, mens som bager har du ansvaret for, at smagsoplevelsen er i helt top. Sammen med resten af vores passionerede bagerteam, har du en helt afgørende rolle i, at vi hver dag leverer rustikt og raffineret bagværk, der er bagt med hjertet og forankret i stolte danske håndværkstraditioner.

Vi forventer, du er uddannet bager eller har praktisk erfaring med bagerhåndværket. Og så skal du være god til at bevare overblikket og håndtere en til tider hektisk hverdag.

Din arbejdstid:

Din arbejdsuge er på 37 timer, en ugentlig fridag og fri hver anden weekend. Arbejdstiden ligger i tidsrummet fra kl. 18.00 - 02.00, hvor du vil blive en del af vores livlige og arbejdsomme nathold. 

Sådan søger du jobbet:

Du kan søge jobbet lige her! Vi glæder os til at høre fra dig.

  Ansøgningsprocessen
  Vi bestræber os på at behandle din ansøgning så hurtigt som muligt! Du vil første gang høre fra os, senest 5 hverdage efter du har uploadet din ansøgning.

  Arbejdssted

  Priorparken 839, 2605 Brøndbyvester

  Stillingstype

  Bager

  Ansøgningsfrist

  Løbende

  Startdato

  Hurtigst muligt

  Oprettet

  07.02.2023

  Vil du holdes opdateret med nye ledige stillinger? Med en jobagent får du automatisk tilsendt relevante jobannoncer.

  Opret Jobagent

  Kontaktperson

  Philip Jacobsen

  Bagermester

  pja@lagkagehuset.dk

  Virksomhedsbeskrivelse

  I Lagkagehuset har vi en klar vision: Vi vil være et bedre bageri for alle!


  Lagkagehusets rødder og værdier daterer tilbage til 1991, hvor Ole Kristoffersen åbnede et bageri på Christianshavn og Steen skallebæk åbnede et bageri i Haderslev. I 2008 slog de to bagervenner sig sammen, hvor de med et fælles ønske om at revolutionere danskernes brødoplevelse stiftede Lagkagehuset, som vi kender det i dag.

  Efter at Lagkagehuset i 2017 blev solgt til nye stærke og ambitiøse ejere, efterlever vi stadig dedikeret vores stifteres holdning: Hvis noget er værd at gøre, så er det værd at gøre med liv og sjæl. Det betyder, at vi med de bedste råvarer og dygtigste medarbejdere altid gør vores ypperste for at være et højdepunkt i både vores gæsters og kollegaers hverdag.

  Vores passionerede bagere og konditorer leverer hver dag rustikke og raffinerede kvalitetsprodukter til vores bagerier i hele landet – og udlandet. Uanset om man besøger os i New York, London, Haderslev eller København vil man mærke, at vi i hele organisationen har hjertet med i alt, hvad vi gør. Med respekt for vores rødder og ved at følge Ole og Steens mentalitet, gør vi hver dag vores bedste for at være et bedre bageri for alle!