Når du ansøger hos Lagkagehuset

Hos os skal det være sjovt at gå på job - og uanset om du er bager, konditor eller betjener vores kunder, så bliver du en del af et passioneret fællesskab, hvor det går stærkt, men hvor vi husker hinanden.

Før du sender din ansøgning

Det kan være en stor beslutning - og tidskrævende - at søge et job. Derfor har vi samlet en række oplysninger, der gør det nemmere for dig at vurdere, om du passer ind i Lagkagehuset og forbereder dig bedst muligt på afsendelse af ansøgning og det efterfølgende forløb.


Øg dine chancer

Når du søger inden for salg: Målret din ansøgning til Lagkagehuset, og læg vægt på, hvem du er, ikke kun, hvad du kan. Vær ikke bange for at gøre/skrive noget anderledes, og brug meget gerne muligheden for at uploade videoer. Bemærk: For at komme i betragtning skal du også have afsluttet folkeskolen.

Når du søger inden for produktion: Tag udgangspunkt i det konkrete job, når du forbereder din ansøgning, og underbyg din ansøgning med eksempler på, hvordan dine styrker kommer til udtryk. Forhold dig til både jobbet og Lagkagehuset, og fortæl os hvorfor du lige præcis har valgt at søge hos os. Bemærk: Dine personlige kvalifikationer vægter ligeså højt som dine kompetencer, men i nogle tilfælde vil der dog være krav til din uddannelsesbaggrund.


Passion for håndværk

Kvalitet, godt håndværk og god service betyder noget for os - og vores kunder!

Bliv en succes i Lagkagehuset

Om du søger et job i København, Hjørring, London eller New York, er én ting afgørende for din succes i Lagkagehuset: Passion!

Som en del af vores team, skal du brænde for dit job og brænde for dit fag. Du skal sætte en ære i de små detaljer, der skaber store oplevelser - for dig selv, dine kolleger og vores kunder.

Når du ansøger

Hos Lagkagehuset benytter vi et ansøgningssystem, hvori du registrerer alle dine oplysninger. Til en start skal du have dit CV, en motiveret ansøgning og kontaktoplysninger klar.

Ansøgningsprocessen for stillinger i salg

Når du søger en stilling inden for salg, herunder ungarbejder, vil den første del af din ansøgning bestå af en ansøgningsformular, hvor du skal uploade billede, CV, motiveret ansøgning og kontaktoplysninger.

Når du har udfyldt den indledende formular, ledes du videre til en række (video)spørgsmål. Denne del er valgfri, og ønsker du ikke at gøre det med det samme, kan du gøre det via et link, der sendes til din mail.

Som den sidste del af ansøgningen, bliver du bedt om at give os feedback.

Ansøgningsprocessen for stillinger i produktion

Når du søger stillinger inden for produktion, herunder bager-/konditorfaget, vil du via en ansøgningsformular blive bedt om at uploade billede, CV og motiveret ansøgning, samt give dine kontaktoplysninger. Derudover har du efterfølgende mulighed for at uploade billeder/video af dit håndværk. Denne del er valgfri, men vi håber på, du vil vise dit tidligere arbejde frem, da din passion for bager-/konditorfaget er vigtig for os!

Som en del af ansøgningsprocessen, vil du blive bedt om at give din (hurtige) feedback.

"Sådan fik jeg jobbet"

Simone, ansøger Herning

"Jeg kan kun anbefale at lave en video til sin ansøgning. Dengang jeg ansøgte om et job hos Lagkagehuset var jeg selv virkelig i tvivl om jeg skulle lave en og følte at det var langt over min grænse. Da jeg var kommet mig over tvivlen og havde besluttet mig for at lave en video, satte jeg mig foran computeren og tændte for webcammet - mere kræver det ikke. I dag hvor jeg ved hvem der sidder på den anden side af skærmen ville jeg slet ikke tøve! Dertil er det en unik chance for at vise hvem man er og virkelig sætte et personligt præg på sin ansøgning".

Efter ansøgningen

Når du har sendt din ansøgning, vil den blive gennemgået af den ansvarlige leder, og potentielt en person fra vores HR-team. Herefter vil et antal ansøgere blive indkaldt til en 1. samtale, og potentielt også en 2. samtale. Hvornår du hører fra os, afhænger af den enkelte stillings ansøgningsfrist - du kan forvente at der går omkring 14 dage, efter at ansøgningsfristen er udløbet. Har du søgt en stilling, hvor ansøgningsfristen er løbende vil tidshorisonten for tilbagemelding variere.

Du vil modtage yderligere oplysninger om forløbet via den kvitteringsmail, du modtager, når du har sendt din ansøgning.

FAQ

Jobbet

Hvilke tidsrum/dage ligger vagterne inden for salg?

Arbejdstiderne ligger i de fleste butikker mellem 7-19. Hverdage, weekend og helligdage.
Når vi planlægger dine vagter, tager vi højde for dine fritidsaktiviteter og eventuel uddannelse/skole.

Hvor lange er vagterne inden for salg?

Længden af vagter vil typisk ligge mellem 6-8 timer. Går du i skole/er studerende ved siden af jobbet, vil dine vagter være kortere på hverdage, da du her arbejder om eftermiddagen. Vi følger gældende overenskomstregler. 

Hvilke tidsrum/dage ligger vagterne inden for produktion?

Arbejdstider varierer på tværs af hele døgnet og kan ligge hverdage, weekend og helligdage. Vi har både kolleger, der møder ind kl. 22, kl. 4 og kl. 8.
Din arbejdsplan tilpasses i fællesskab med din nærmeste leder.

Hvordan er arbejdstiderne som leder?

Dine arbejdstider som leder, ligger inden for det tidsrum, hvor dine medarbejdere arbejder. Dette inkluderer eventuelle weekender og helligdage, og varierer på tværs af stillingstyper.

Hvor er jobbet, når I søger i hele DK?

Når vi ikke har sat et fast arbejdssted på jobannoncen, er det fordi, at vi ansætter ud fra de ansøgninger vi får. Så send din ansøgning afsted!

Hvad er lønniveauet?

Uanset om du søger inden for produktion eller salg - og om du søger en lederstilling - så følger vi gældende overenskomster som minimum - og skeler desuden til personlige/faglige kvalifikationer.

Der er ikke oplyst en startdato - hvornår kan jeg starte?

Fremgår det ikke af jobannoncen, er det fordi, startdatoen ikke er fastsat, men vil blive fastsat i fællesskab mellem dig og din nærmeste leder.

Ansøgningsforløbet

Hvornår hører jeg fra jer igen, når jeg har sendt en ansøgning?

Hvornår du hører fra os, afhænger af den enkelte stillings ansøgningsfrist - du kan forvente at der går omkring 14 dage, efter at ansøgningsfristen er udløbet. Har du søgt en stilling, hvor ansøgningsfristen er løbende vil tidshorisonten for tilbagemelding variere.

Er der nogle ansøgere I bare sorterer fra, ud fra CV'et?

Nej, vi kigger alle ansøgninger igennem - som minimum både CV og en beskrivende tekst af motivation (der registreres direkte ifm. ansøgningen). Vi forholder os her til, om du matcher de krav, der i nogle tilfælde er opstillet til jobbet (eksempelvis uddannelse), men anerkender også, at der er en grund til at du søger, også selv om, du ikke opfylder alle krav

Jeg opfylder ikke alle krav i jobannoncen, giver det mening at søge?

Ja! Ærligt: Det betyder noget at opfylde (alle) kravene, men vurderingen af din ansøgning er en helhedsbetragtning. Opfylder du ikke alle krav, så italesæt det gerne i den motiverede ansøgning tekst, for der kan jo være en god grund til, du søger jobbet, selv når du ikke har alle de nødvendige kompetencer nu og her


Har du spørgsmål?

Så brug chatten nederst til højre eller find vores kontaktoplysninger herunder. Når du henvender dig, så oplys gerne om, hvilken stilling du ansøger/planlægger at ansøge - så bliver det nemmere for os at vende hurtigt retur.


Frederikke Rasmussen
fra@Lagkagehuset.dk
Maria Thestrup
mtj@lagkagehuset.dk