Obs! Denne stilling er ikke aktiv!

Denne stilling kan ikke søges på nuværende tidspunkt. Enten fordi den endnu ikke er aktiveret eller fordi ansøgningsfristen er overskredet.

Ufaglært konditor eller ufaglært bager med passion for konditorhåndværket

Vi søger en ufaglært konditor til vores konditori i Silkeborg - eller alternativt en ufaglært bager med konditorerfaring og passion for konditorhåndværket.

Som konditor i Lagkagehuset er du en del af en arbejdsplads, som har sine rødder tilbage i 2008, hvor de to bagere, Ole Kristoffersen og Steen Skallebæk, slog sig sammen og grundlagde det, der i dag er Lagkagehuset.

Målet er at give vores kunder kvalitetsprodukter, som er bagt med kærlighed og forankret i stolte, danske bage traditioner. Vi har et stærkt koncept kendetegnet ved godt håndværk, det friskbagte bagværk og den unikke smagsoplevelse. Vi har brug for dygtige konditorer til at skabe disse unikke produkter og smagsoplevelser, så vi kan drive succesen videre.

Du lærer Lagkagehusets teknikker og koncepter gennem praktisk træning - og bidrager samtidig med din egen faglige ballast. Sammen med dine kolleger sørger du for, at I har en arbejdsplads med humor, faglighed og socialt samvær.

Vi har høje forventninger og stiller krav til det, vi producerer og går altid efter at opnå et kompromisløst produkt. Du kreerer kager til Lagkagehusets kunder, og der vil være rig mulighed for at slippe sin kreative side løs, da vi også laver specialkager til bryllup, dåb og andre festlige lejligheder.

Vores konditori i Silkeborg er kendetegnet ved at være meget alsidig - og du kommer dermed til at præge og arbejde med en meget bred pallette af arbejdsopgaver og ansvarsområder.

Du er helt sikkert dygtig allerede, men hos os er du ikke færdig med at udvikle dig. Vi har hjertet på det rette sted og tror på, at du kan nå hvorhen du vil, hvis du har viljen og passionen.

Du kan blive vores nye konditor i Silkeborg, hvis du:

  • Er passioneret omkring dit håndværk
  • Er fagligt dygtig
  • Er mødestabil
  • Er ansvarlig og god til at arbejde selvstændigt
  • Er god til at bevare et overblik og håndtere en til tider hektisk hverdag
  • Er fuld af gå-på-mod og initiativ


Om jobbet

Du vil blive ansat på en fuldtidskontrakt med 37 timer pr. uge. Du skal forvente at møde i hverdagene mellem kl. 03:00-05:00 og i weekenden kl. 02.00. Du vil have fri hver anden weekend samt have fast ugenlig fridag.

Lyder det som dig? og vil du bruge dit håndværk til at skabe fantastiske smagsoplevelser for Lagkagehusets gæster?

Ved spørgsmål kontakt vores konditormester, kontankt gerne vores Konditormester Anne Vels Reus. 

VIGTIGT inden du ansøger
Vi vil anbefale, at du tager et kig på denne side, hvor vi har samlet en række oplysninger, der forbereder dig bedst muligt på at sende din ansøgning!

Ansøgningsprocessen
De hører fra os første gang senest en uge efter de har uploadede deres ansøgning og få en tilbagemelding fra os på videre forløb senest 14 dage efter ansøgningsfristen.

Arbejdssted

Nørrevænget 34, 8600 Silkeborg

Stillingstype

Konditor

Ansøgningsfrist

26.10.2021

Startdato

Hurtigst muligt

Oprettet

26.08.2021

Vil du holdes opdateret med nye ledige stillinger? Med en jobagent får du automatisk tilsendt relevante jobannoncer.

Opret Jobagent

Kontaktperson

Anne Vels Reus

Konditormester

Telefon 28675225 / avr@lagkagehuset.dk

Virksomhedsbeskrivelse

I Lagkagehuset har vi en klar vision: Vi vil være et bedre bageri for alle!

Lagkagehusets rødder og værdier daterer tilbage til 1991, hvor Ole Kristoffersen åbnede et bageri på Christianshavn og Steen skallebæk åbnede et bageri i Haderslev. I 2008 slog de to bagervenner sig sammen, hvor de med et fælles ønske om at revolutionere danskernes brødoplevelse stiftede Lagkagehuset, som vi kender det i dag.

Efter at Lagkagehuset i 2017 blev solgt til nye stærke og ambitiøse ejere, efterlever vi stadig dedikeret vores stifteres holdning: Hvis noget er værd at gøre, så er det værd at gøre med liv og sjæl. Det betyder, at vi med de bedste råvarer og dygtigste medarbejdere altid gør vores ypperste for at være et højdepunkt i både vores gæsters og kollegaers hverdag.

Vores passionerede bagere og konditorer leverer hver dag rustikke og raffinerede kvalitetsprodukter til vores bagerier i hele landet – og udlandet. Uanset om man besøger os i New York, London, Haderslev eller København vil man mærke, at vi i hele organisationen har hjertet med i alt, hvad vi gør. Med respekt for vores rødder og ved at følge Ole og Steens mentalitet, gør vi hver dag vores bedste for at være et bedre bageri for alle!